Näe tulevaisuutesi kirkkaammin!

Ajankohtaista

Olet täällä

Vero API -palvelu käyttöön ProEventuksessa

Vero API on Verohallinnon uusi rajapintapalvelu, joka mahdollistaa ohjelmatoimittajille yhteyden Verohallinnon palveluihin. ProEventuksessa rajapintaa hyödynnetään Mepco-palkkajärjestelmässä, jonne ennakonpidätystiedot haetaan suoraan Verohallinnolta. Verokorttien ja muutosverokorttien toimittaminen erikseen jää näin historiaan. Tämä virtaviivaistaa prosesseja asiakkaittemme ja heidän työntekijöidensä hyväksi.
 

Tiina Kukkurainen ProEventus Oy:n toimitusjohtajaksi

ProEventus Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu KTM Tiina Kukkurainen ja hän aloittaa tehtävässä 14.9.2020. ProEventuksen nykyinen toimitusjohtaja Marja Häkkälä jää eläkkeelle marraskuussa. 
 
ProEventuksella on hyvä ja kokenut joukkue, jota Tiina tulee kokemuksellaan täydentämään. Saimme erinomaisen henkilön kehittämään ProEventuksen toimintaa ja prosesseja eteenpäin yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa, sanoo ProEventus Oy:n hallituksen puheenjohtaja.
 
Lisätietoja

Uuden vuoden kynnyksellä

On aika kiittää kuluneesta vuodesta. Odotamme jo malttamattomina loistavaa yhteistyön vuotta 2020. Onnea uudelle vuodelle!

It is time to thank you for this past year. We are looking forward to excel together throughout the coming year of 2020. Happy New Year!

 

Uudet sivumme ovat avautuneet

Olemme avanneet uudet ProEventuksen sivut. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!

Taloushallintoliiton jäsenyys

ProEventuksen toimitusjohtaja Marja Häkkälä kävi Taloushallintoliiton kesäpäivillä Jyväskylässä hakemassa ansaitun Auktorisoitu Taloushallintoliiton- jäsen sertifikaatin.

Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -tunnus kertoo laadukkaasta palvelusta ja korkeasta osaamisesta. Yrityksille se on selkein todiste asiantuntemuksesta ja luotettava tapa varmistaa tilitoimiston osaamisen taso.