Olemme arvokas kumppani asiakkaillemme

Search
Close this search box.

Yritys

Yrityksestä

ProEventus on suomalainen, vakavarainen, taloushallintopalveluita tehokkaasti tuottava ja kehittävä osaamiskeskus. Meidät tunnetaan hyvästä palvelusta ja asiakkaiden tarpeiden tunnistamisesta. Meillä ihminen palvelee ihmistä, vaikka toimintatapamme ovatkin digitaalisia ja automatisoituja. Tarjoamme sähköiset taloushallinnon palvelut eri kokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Tuotamme kokonaisvaltaisesti taloushallinnon palveluita, aina lakisääteisen kirjanpidon raportoinnista asiakaslähtöisesti tuotettuihin analyysiraportteihin johtamisen tueksi. Käyttämämme taloushallinnon järjestelmät ovat nykyaikaisia ja tehokkaita, skaalautuen eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Luotettavien yhteistyökumppanien avulla prosessimme on tehokas ja turvallinen.

Yhteistyökumppanimme

Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Kehitämme aktiivisesti osaamistamme ja tarjoamme laadukasta palvelua ja oikeaa tietoa asiakkaillemme, viranomaisille ja muille sidosryhmille.

Henkilöstömme muodostuu 13 henkilön ketterästä taloushallinnon ammattilaisten tiimistä, jossa toimitaan yhdessä ja asiakkaan parhaaksi.

Nimetyn yhteyshenkilön kanssa asioiden hoito on helppoa ja vaivatonta, taustalla toimiva tiimi takaa keskeytymättömän palvelun.

 

Toimimme vuorovaikutteisesti luoden vahvan pohjan asiakassuhteille. Palvelemme suomeksi ja englanniksi, kahdella paikkakunnalla, Hollolassa ja Tampereella.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää sinun yrityksellesi sopivista ratkaisuista!

Työntekijämme
- tarinaa tekijöistä

Työntekijämme - tarinaa tekijöistä

Tiina

Tutut asiakkaat ja ketterän kokoinen yritys houkuttelivat Tiinan toimitusjohtajaksi ProEventukselle elokuussa 2020. Tiimin luotsaamisen lisäksi Tiinaa motivoi mahdollisuus päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaiden talouden raportointiin. Koulutukseltaan Tiina on KTM ja raudanluja talousalan ammattilainen! Vahva kokemus suuryritysten taloudenhoidosta näkyy ProEventuksen asiakastyössä konsultointina mm. konsernilaskennan, tilinpäätösten ja raportoinnin puolella. Ulkoistetussa taloushallinnossa onkin ensiarvoisen tärkeää, että raportointi laaditaan ajantasaisesti ja luotettavasti.

Toimitusjohtajan tärkein tehtävä on kuitenkin johtaa yli kymmenhenkistä taloushallinnon asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, auttaa ja tukea heitä kehittymään ja onnistumaan päivittäisessä asiakastyössä. Omaa taloushallinnonalan osaamista onkin kehitettävä jatkuvasti ProEventuksen mielenkiintoisten ja erilaisten asiakasyritysten hyväksi.

Työn vastapainoksi Tiina rentoutuu kävelylenkeillä koiran kanssa ja käsitöiden parissa.

Arvomme

Työntekijöidemme toimintatapoja ohjaa yhdessä laaditut arvot, jossa luomme aktiivisesti uutta ja kehitämme vanhaa tuottaen lisäarvoa asiakkaillemme.

Osaava

Huolehdimme osaamisesta ja meillä on vahva ammattietiikka. Uudistamme toimintatapojamme ja olemme rohkeasti innovatiivisia löytäen askeleen edellä olevat ratkaisut asiakkaillemme.

Avoin

Työskentelemme ennakkoluulottomasti yhteisten päämäärien hyväksi. Kunnioitamme toistemme erilaisuutta. Rohkaisemme avoimeen ihmisten väliseen vuorovaikutukseen.

Luotettava

Toimimme vastuullisena ja riippumattomana yhteistyökumppanina.

Kiinnostuitko meistä työnantajana?
Lähetä meille avoin hakemus!

Hakemus
CV

Proeventus saa käsitellä henkilötietojani tietosuojaselosteen mukaisesti*